Fjøstid..

Hei!

Nå er huset klart til jul, juletreet er klart til pynting. Vi har besøk av Adrian og Tobias fra Ormåsen, de skal være med oss å pynte treet i morgen på bursdagen til Viljar, akkurat som i fjor I år skal vi faktisk ha ribbe på julaften siden vi feirer med min familie. Det er godt det, men føles nesten litt feil nå som vi er sauebønder. Jeg var å hentet pinnekjøttet som vi fikk røkt her om dagen, det så kjempegodt ut. Hang det ut i stabburet igjen så det ikke skal bli tørt.

I morgen er det fjøsstell på meg og gutta nå som bonden er i byen, det er faktisk en god stund siden jeg har vært i fjøset nå. Vært så mye annet, og merker i grunn det krever mye tid og ta med to unger ut som må dusjes etterpå. Mørkt og kaldt er det ute også! Nå gleder jeg meg veldig til å gå i fjøset igjen, det er så trivelig å se dyra, gi de mat og se at de blir fornøyde. Gutta fra Ormåsen gleder seg også, de spurte faktisk i sta om jeg hadde en klesklype de kunne låne. Ikke fine på det de?!?

Skal ta bilder i morgen av fjøset inne og ute!

 

Riktig god jul 🙂

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s