Parring..

Hei!

Nå er det lenge siden vi har vært innom å blogget, men ser det er mange som er innom å kikker her daglig så skal prøve å oppdatere litt oftere fremover. Ser at vi har hatt over 10 300 visninger totalt, og det er jo moro 🙂 Det har likksom gått litt i glemmeboken nå som det ikke er så mye aktivitet her med bygging. Nå er det drifta, parring, unger og andre daglige sysler som krever tid.

Vi er godt fornøyd med bygget vårt så langt. Dyra ser ut til å trives, det er veldig rolig når vi kommer ned til de, ikke noe breking og mas. Det har kanskje også noe med at det er voksne avslappa søyer som er i det nye fjøset.

I gamlefjøset er parringa godt i gang, der har vi flere bekarer som går løse sammen med påsettlamma. Vi går ikke med bekaren i bånd som vi gjorde i fjor. Men vi prøver allikevel å føre opp hvem som viser brunst og interesse for bukken for å ha nogenlunde oversikt over forventet lamming.

Sjur har nå gått til innkjøp av en elektrisk kniv som han deler rundballene med, han sier han er godt fornøyd med den. Mye mindre slit enn å stå å jobbe hardt med øksa på rundballen.

SILOKNIV TF 2000 ELEKTRISK

SILOKNIV TF 2000 ELEKTRISK. Prisen på denne er 6400 eks mva på felleskjøpet.

Denne er verdt å kjøpe i følge bonden!

Ønsker dere alle en riktig fin førjulstid, og takk for at du kikker innom bloggen vår!!

Renate

 

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s