Detaljarbeid…

 

Heisann!

Nå er det en stund siden jeg har vært innom bloggen. Kveldene har gått mye med til å styre i fjøset.Vi driverå monterer og jobber med sånne ting som nesten ikke synes.Listing, system for å åpne ventilasjon, skumme vinduer og dører, montere opp skjermer på lamper, rydding, imprignert gulvet i fjøsrommet, montert hyller og diverse. Dette er sånne ting som tar ganske mye tid, men som må bli gjort!
Det er en skikkelig søleplass her for tiden. Gravingen var ferdig her først denne uka, og med snø og regn setter ikke massen seg. Så vi kan ikke kjøre med traktor forran fjøset før frosten har satt seg i bakken. Så det betyr at vi må vente litt med innsett av dyr til det går ann å kjøre traktor der. Ellers har vi en stor utfordring med foring av dyra.

Nå er det ei litta ei som våkner her, så får skrive mer siden!

Ha en fin dag.

Renate

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s