Mur…

image

image

image

image

image

Nå er muren på nedsiden av veien ferdig, og planneringen i full gang 🙂 rørleggeren var her i dag, så nå har vi fått vann i nye fjøset. Har satt inn varmtvannstank også, det blir kjempebra. Nå blir det lettere å holde ting reint! Vi har satt inn to kraner med vann i fjøset, og skal ha inn et gammelt kjøkken med vask og benk.

I dag er det startet et nytt kapitell for påsettlamma (de som er lam som vi parrer i år), de er nå tatt inn i gamle fjøset og skal fòres opp med kraftfôr inn mot parring.

Gravingen går mot slutten, og vi begynner endelig så vidt å se enden på prosjektet. Selv om de siste tingene som nå gjenstår kanskje er av de seigeste.

Det er mye byråkrati å treffe på for å innhente tilskuddene vi har fått innvilget utbetalt. Så mye at jeg skjønner mange gir opp underveis… Mye dokumentasjon må sendes for å vise status på byggingen, nesten forunderlig at mange instanser i samfunnet i dag ikke har kommet lenger når det gjelder internett. For eksempel kulturminnefondet vil at vi skal sende inn bilder i tre omganger på papirformat, når vi henviste til bloggen som nettopp er lagd for å sikre lett tilgang til denne type dokumentasjon får vi beskjed om at kulturminnefondet ikke har kommet så langt…

Jaja vi får uansett bare være glade for at så mange har gjort det mulig for oss å realisere det nye fjøset vårt!!

Vi er i vært fall kjempefornøyde 🙂 tror helheten her blir veldig bra når de siste detaljene kommer på plass!

God natt!

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s