Heising – og Bygdeblogg!

God kveld!

I dag er dagen før den store dagen. I morgen skal de gamle tømmerlåvene flyttes tilbake. Det blir nesten litt rart nå og heise de opp, for vi har blitt så vant til at det er så åpent i tunet her .Men moro skal det bli. Det kommer folk fra prosjektgruppa i morgen for å se på løftet, noen helt fra nord , jeg har også skjønt det slik at bondebladet kommer. Det er jo fint hvis prosjektet vårt kan få litt omtale, det er jo veldig mange bønder som ikke tørr å satse slik vi har gjort. Så hvis flere kan ha inspirasjon av å lese om vårt prosjekt er jo det bra. Det er så trist å se at stadig flere gårder legger ned drifta.

Men det virker jo som mange forbrukere er mer bevisst og opptatt av kortreist og lokal mat, jeg var innom spar på Ål i dag og der hadde de fått egene grønne merker som det sto «lokal mat» på. Det var et bra tiltak syns jeg. Så får håpe flere bønder tørr å satse 🙂

Ellers jobber prosjektgruppa for tiden med en situasjonsplan for tunet vårt. Vi er opptatt av at helheten i tunet skal bli så bra som mulig.

Ja og så var det bygdeblogg…. Du vet du bor på landet når bloggen din blir nominert som en av fem til å bli årets bygdeblogg! Dette var jo litt moro. Liker du bloggen vår kan du stemme på oss frem til 15 september på nationen.no! Følg linken under!

http://www.nationen.no/2012/09/05/aktiv_ferie_og_fritid/blogg/bygdeblogg/bloggkaring/nationenno/7636947/

Løftet i morgen gjøres av nordic crane: http://www.nordiccranegroup.no/

Kommer selvsagt mange bilder etter løftet!

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Heising – og Bygdeblogg!

  1. Jeg håper at det blir filmet nå også. det blir ganske bra opptak med et vanlig kamera også.

    Navnet mitt kommer opp automatisk i alle svar når jeg er innlogget. Så kanskje var du ikke det da du skrev kommentar hos meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s