Fjøsinnredning..

God kveld!

Nå er vi i full gang med å montere innredning i fjøset. Innredningen har vi kjøpt av Reime i Bergen. Vi er i vår drift fremover opptatt av å skape oss en enklest mulig hverdag i fjøset.

Jeg har tidligere lagt ved linker til forskjellige valg vi har gjort i vårt fjøs. Og nå ENDELIG begynner det å ta form. Vi har hentet hjem sauen fra fjellet til innmarksbeite. Litt godt å ha litt dyreliv på nedsiden av fjøset nå, det går en liten gjeng med koppelam og noen litt svake lam. I går hentet Sjur en liten gjeng med sau som vi har kjøpt av Andreas Groseth, vi var heldig å få overta sau som er kjent på beite der vi kal fortette å ha sau i vakre raggsteindalen.

Det føles ut om det er nå det snart begynner. Dette vi har jobbet for så lenge er snart i gang. Vi var akkurat på en liten inpeksjon i fjøset, og det kjennes virkelig godt at det vi har planlagt og jobbet frem mot i så mange år har blitt en virkelighet.

Forhekk. Denne skal vi ha tre av på sikt..

Etefront.

Det har vært mange som har spurt om heising av låvene. På førstkommende tirsdag skal låvene heises tilbake! Så for de av dere som vil ta en tur å kikke er det bare å komme! Det blir spennende å se resultatet, og vil nok krible litt ekstra i magen den dagen når ting skal på plass.

Skal ta flere bilder av fjøset i morgen i dagslys slik at dere får se status per i dag.

Moro at vi har fått så mange følgere på bloggen.

Ha en fin kveld!

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Nytt Fjøs. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fjøsinnredning..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s