Taket støpt!

Hei!

Lynet tok visst routeren vår her i forrige uke så vi har vært uten nett en liten stund. Godt å være på nett igjen! Den siste tiden har KG bygg gjort innspurten på taket, med forskalling, armering og støpe taket. Nå er taket støpt og vi er veldig fornøyd med å ligge godt i rute med byggingen så langt. Legger ved noen bilder 🙂

Image

Mange karer i arbeid..

Image

Mange biler med betong gikk med til å støpe taket..

Image

Gulvet må jo bli rett. De er nøye med å gå over med koster for at det skal bli det!

Image

Image

Denne røysta har vi fått godkjenning av kommunen og fylkeskommunen til å fjerne. Røysta har falt mye sammen og badstua som står der har også falt helt sammen. Vi skal bruke massen til å etterfylle forran fjøset. Det vil også gjøre at vi får et helt sammenhengende jorde. Men vi ønsker å sette opp en badstue som vi kan røyke kjøtt i igjen etterhvert, så er det noen som vet om en gammel liten badstue som blir til salgs er vi interessert, så si gjerne i fra!

Nå er sanken på oppheimsåsen i gang 🙂 Deilig med fint høstvær i oppheim i dag. Vi tror vi fikk inn de siste her i kveld!

Lagde litt ripsgele i forrige uke, men venter fortsatt på at resten av ripsen skal bli helt moden.  Den var ikke helt klar i forrige uke, men tok i litt ekstra sukker så blei den kjempegod! Bruker en enkel og god oppskrift jeg har fått av min farmor.

Image

Ingenting er som hjemmelagd ripsgele og ripssaft, det er skikkelig godt til hjemmelagde elgkarbonader som står på menyen her i hus i dag. 🙂

Ha en fin  dag 🙂

Renate

Renate

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s