Litt stille..

Hei!

Denne uka har det ikke vært aktivitet med bygging her,vi har venta på gravemaskiner som ikke har kommet. Vi håper de kommer i dag, planen er at de skal etterfylle massen her i helga. Vi har et stramt tidsskjema så har ikke så mye å gå på når det gjelder forsinkelser. Men akkurat det får vi ikke gjort så mye med når andre har jobber de må avlsutte andre steder først:)

Vært mye regn denne uka, så vi har fått fylt opp møkkakjelleren med litt vann. Den skal fylles 60 cm med vann, men vi skulle helst ha ryddet den for spiker og sånn først, men det rakk vi ikke.

 

Ellers har vi brukt uka til å trene hunder, vi har hatt de med til dråpalia og på banen på Ål. De er stort sett flinke der, men trenger litt mer trening i fri mark. Vi får håpe vi kan ha litt nytte av de i sanken i år! Prøvde å laste opp en video av det men fikk det ikke helt til på denne dataen. Skal gjøre et nytt forsøk seinere.

Image

I går sluttet firehjulstrekken på traktoren å virke også, så da må den en tur på verksted snart også.

Vi var så uheldig å miste et lam i går også, vi forstår ikke helt hvorfor men moren hadde hatt betennelse tidligere i sommer i juret men har fått behandling for det. Goffa måtte trå til og grave det ned.

Nå stikker vi en tur på familiekonsert med plumbo i valdres:)

Ønsker dere alle en god helg så lenge!

Reklamer

Om oppheimgarden

Hei! Vi er en familie på fire som bor i Oppheim i Ål kommune. Vi er to voksne, Sjur 32 år og Renate 29år. En gutt på tre år og ei datter på 6 uker, Viljar og Amalia. Vi overtok i høst en gård som vi skal bygge opp et nytt fjøs med stor sauedrift. Vi er opptatt av å bevare bygningr og kulturlandskap, samtidig som vi får oss et funksjonelt nytt moderne fjøs.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s